• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Мото-Пфое с нов търговско-сервизен комплекс в Пазарджик

Мото-Пфое отвори най-новия продажбено-сервизен комплекс в Пазарджик. С него общият брой на салоните на компанията в страната достига общо 16.

Домакини на събитието бяха кметът на Община Пазарджик Тодор Попов, собствениците на Мото-Пфое - Карл-Хайнц и Филип Пфое, управителите на компанията – Димо Николов и Атанас Фурнаджиев и Петър Къев, управител на фирма „Еврокар” ООД, официален представител на Мото-Пфое за град Пазарджик.

Близо 1 млн. лв. ще бъдат инвестирани в комплекса, като до този момент са реализирани общо 700 хил. лв. Инвеститор е официалният дилър на Мото-Пфое за град Пазарджик - „Еврокар” ООД.

Комплексът на компанията със синия овал е поредният етап от последователната фирмена политика, ориентирана към интереса и практическата полза за клиентите. Той е с обща площ от 9 500 км. м. и е проектиран по последните стандарти на Ford за външно и вътрешно брандиране. За изложбените автомобили в шоурума са предвидени общо 8 места, а в обособения Транзит център, разположен на площ от общо 800 кв.м., ще са изложени всички модели от лекотоварната гама на Ford

назад към всички