• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Хуго Пфое

Мото-Пфое води началото си от немската фирма Хуго Пфое - именно оттам започва всичко.

В Германия Хуго Пфое ЕООД (Hugo Pfohe GmbH) има зад себе си близо 100-годишна история, дългогодишен опит и традиции в търговията и обслужването на автомобили. Компанията е един от четирите водещи дилъри на Ford в Германия. В портфолиото ѝ, освен Ford, попадат още марките Jaguar, Land Rover, Volvo, Kia, Mazda, BMW, MINI.
Хуго Пфое има над 660 служители и представителства в общо седем града в Германия: Хамбург, Бад Зегеберг, Нордерщедт, Шверин, Любек, Кил и Олденбург.

Основателят на Мото-Пфое ЕООД в България, Карл-Хайнц Пфое, управлява компанията Хуго Пфое ЕООД в Германия от 1970 г. до 1995 г. Благодарение на своя опит и нюх в предлагането на стоки и услуги в автомобилния бранш, той извежда компанията на челни позиции на германския автомобилен пазар.
От 1995 г. управител на Хуго Пфое ЕООД е синът на Карл-Хайнц Пфое – Филип Пфое. Хуго Пфое е семейна компания, една от най-успешните в автомобилния бранш в Европа. През 2019 г. се навършиха 100 години от основаването ѝ – един век, посветен на отлично обслужване в името на мобилността на клиентите.

За повече информация:
www.hugopfohe.de