• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти

Клиентска доживотна гаранция за резервна част

Клиентска доживотна гаранция за резервна част

С клиентската доживотна гаранция на резервна част ремонтните дейности, извършвани по Вашето Volvo, са покрити при възникване на производствен дефект в материала или изработката на подменената резервна част. Тези условия са валидни докато Вие сте собственик на автомобила.

Разгледай предложението

Подробна информация

Оставяйки Вашето Volvo в някои от официалните ни сервизи, Вие ще можете да се възползвате от нашата клиентска доживотна гаранция на резервна част. Така че, доверявайки се на нашите професионални механици, които ще ремонтират автомобила Ви, използвайки оригинални Volvo резервни части, ще си осигурите допълнително спокойствие – без значение колко километра сте изминали.

Услугата се предлага само в оторизирани сервизи на Volvo. Volvo Cars гарантира, че всички части, инсталирани в оторизираните сервизи на Volvo, са с отлично качество. Гаранцията включва както частите, така и труда за подмяната им. Гаранцията не покрива аксесоари, нормално износващи се части или консумативи. Части, които трябва да бъдат сменени в следствие на повреда, възникнала от външна намеса, също не се покриват от гаранцията. За цялата информация и условия кликнете на бутона по-долу.